Ekberg Bygg | snickare i Danderyd

PONTUS EKBERG BYGG AB

Om oss

Arkitektritade hem är vår passion

Ekberg Bygg är ett byggföretag i Danderyd som bygger och renoverar privatbostäder i Stockholm. Nybyggnation av villor och fritidshus. Om- och tillbyggnader. Renovering av större lägenheter. Specialbyggda snickerier. Dressing rooms och vinkällare. Kök och badrum.


Vi renoverar lägenheter i Stockholms innerstad, i synnerhet på Östermalm. Vi bygger och renoverar villor i närförorter, och särskilt i Danderyd och i Täby, och vi bygger och renoverar fritidshus i Stockholms skärgård.


Vi har en unik kompetens inom byggföretaget, där grundaren är arkitekt med 27 års erfarenhet. Vi bygger ofta åt andra arkitekter och inredare, och åtar oss den tekniska projekteringen för samordning av el, vvs och övriga installationer. Många av våra projekt är total- eller utförandeentreprenader, där vi både räknar på och leder bygget från ax till limpa.


Vi är just nu fyra anställda i byggfirman, varav tre snickare med lång erfarenhet. Utöver oss har vi ett stort nätverk av andra yrkesgrupper såsom elektriker, rörmokare, målare, plattsättare och så vidare. Några av dem har vi känt i mer än tjugo år. I många av våra projekt anlitar vi upp till 20-30 olika underentreprenörer inom en mängd specialområden. Vår specialitet är komplexa renoveringar av högsta kvalitet, och nybyggnation av arkitektritade villor och fritidshus.


Pontus Ekberg Bygg AB grundades 2013 av Pontus Ekberg som arbetat som arkitekt i Sverige och utomlands sedan 1997.

Detalj av fasad av corténplåt och glasparti från vårt Gästhus och Bastu.

ÄR DU NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR DIG OCH VILL VETA MER?

Varmt välkommen att kontakta oss!

Om du också har projekt som du önskar hjälp med, låt oss ha en första diskussion helt förutsättningslöst! Kontakta oss

Upp

KONTAKT


Kontakta oss

SOCIALA MEDIER


Instagram


© 2024 Pontus Ekberg Bygg AB